Meni  

Pogosta vprašanja  

Če ne najdete odgovora, ki ga iščete, nas kontaktirate po e-pošti na naslov podpora@aktadesign.si.

Kaj je QR koda?

QR koda (QR je kratica za quick response, oziroma hiter odziv) je na prvi pogled abstrakten črno-beli diagram, a ta slika lahko skriva množico podatkov in omogoča precej kreativnosti. Prav tako kot je črtna koda s prostim očesom videti zgolj kot vrsta črt, a se v restavraciji spremeni v jedilni list in ostalimi podatki, torej nam bralniki QR kod omogočajo razkritje skritih podatkov.

Ali lahko pridobim tudi NFC kodo?

Seveda lahko. Lahko vam dodelimo tudi oba sistema branja/odpiranja jedilnega lista, tako s QR kodo kot tudi z NFC frekvanco.

Kaj je NFC?

NFC tehnologija je v zadnjem letu postala izjemno popularna po zaslugi bančnih kartic, ki nam po novem omogočajo brezstično plačevanje manjših nakupov brez vtipkavanja PIN kode. Nekako se je NFC tehnologije v Sloveniji prijel izraz brezstična tehnologija.

NFC standard zajema visokofrekvenčno brezkontaktno komunikacijo kratkega dosega, ki omogoča izmenjavo majhne količine podatkov med dvema napravama na razdalji nekaj centimetrov. Torej komunikacijo brez neposrednega stika in od tu izhaja izraz brezstična ali brezkontaktna tehnologija. NFC tehnologija temelji na obstoječi RFID tehnologiji (ISO 14443) in poteka na frekvenčnem pasu 13,56 MHz. 

Kako lahko tehnologija QR kode poveča učinkovitost restavracije?

Tehnologijo s QR kodo je mogoče uporabiti na več načinov za zmanjšanje obratovalnih stroškov restavracije, povečanje zvestobe strank in izboljšanje poslovanja restavracij; vse to pozitivno vpliva.

1. Interaktivni meniji in mobilno naročanje
2. Programi zvestobe in nagrad
3. Sistemi povratnih informacij za mizo

Kakšno bo zadovoljstvo gostov?

Hitrejša in učinkovitejša bo storitev, srečnejši in bolj zadovoljen bo vsak gost. Zadovoljni e-jedilniki ponujajo ugodno oglaševanje od ust do ust in pozitivna pričevanja, ki so izredno pomembna v današnji nasičeni industriji restavracij.

QR kodo lahko uporabimo v uporabniku prijazni mobilni programski opremi, kot je program za nagrajevanje zvestobe za mobilne naprave, kjer lahko gost takoj unovčijo ponudbe tako, da s pametnim telefonom pritisnejo na meni ali promocijski material.

Mobilna programska oprema z omogočeno QR kodo lahko pritegne goste z delovanjem gumba na dotik, kot so meniji ali znaki, na katere se lahko gosti dotaknejo, da dobijo zabavno in delljivo vsebino v družabnih medijih.

Programska oprema, ki podpira QR kodo, poenostavlja sporočanje koristnih informacij vsem gostom. S pritiskom na telefon ob meniju aliskeniranju QR kode lahko vaši gosti prejmejo koristne informacije, kot so seznami sestavin, cene. alergene, možnosti menija, čakalne dobe in celo razpoložljivost sedežev.

Kakšna je cena ob letnem podaljšanju?

Prvo leto je cena 240,00 EUR + DDV. Vključuje nastavitev CMS sistema, oblikovanje in prilagoditev vašemu CGP-ju, prenos in gostovanje na strežniku, A4 stojalo s flyerjem, QR kodo ter pomoč pri urejanju vsebine. Ob letnem podaljšanju je lahko tudi do 40% nižja cena (144,00 EUR), odvisno od dodatnih zahtev.